fbpx

Rreth Nesh

Tirana Press është një platformë mediatike me qëllim informimin dhe analizimin e fakteve dhe ngjarjeve si dhe rritjen e vlerave dhe promovimin e vëndit tonë.

Tirana Press operon në dy edicione, tiranapress.al dhe tiranapress.com

Tirana Press është pjesë e Nikola Media Group.